изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:27 EEST
XXL във "ВИП Брадър": Всички се изредиха да пипнат ц*ците на Джулиана! А майка й....    
Светска клюка Едва ли има зрител на "ВИП брадър", който да не е впечатлен от силиконовите бомби на Джулиана Гани. Ъпгрейднатата блондинка никога не е крила, че има много пластични корекции по лицето и тялото си. Чистосърдечните й признания понякога "спират дъха" с "простотата" си.

Така преди седмица Джулиана сравни тестото, което замесваше Ваня Щерева със собствените си цици. Тя обясни, че след последната интервенция има по 950 г силикон във всяка гърда. Сравнението между еротичните бомби на Джулиана и тестото стана повод мъжете в Къщата да го помачкат, а изобретателният Даниел Петканов дори сложи зърна от грозде, "за по-голяма прилика".

Тази вечер бе излъчен запис от напразните опити Джулиана да облече сексапилно бюстие. Оказа се, че пестеливата дрешка не може да устои на напора на силиконовите й гърди, поради което блондинката помоли съквартирантите си да й помогнат. Сашка Васева се притече на помощ и подпря с ръце напращялата плът. Антон Стефанов се зае да връзва бюстието отзад. Даниел Петканов и адаша му Даниел Златков не закъсняха и също се включиха в "подпирането" на бомбите на Джулиана. 

В същото време майката на Гани бе притисната от коментаторите отвън с въпроси как така е разрешила на дъщеря си да се обезобрази. Жената няколко пъти отговори, че дъщеря й е на 25 и не може да се бие с нея. Тя издаде, че Джулиани имала само малко хиалурон, който изчезвал.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

XXL във "ВИП Брадър": Всички се изредиха да пипнат ц*ците на Джулиана! А майка й.... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди