изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:10 EEST
Блага вест: Бащата на Чочо Попйорданов ще има дете за Коледа, 42 години по-младата Диана прие неговата фамилия!    
Светска клюка Иван Попйорданов - бащата на трагично споминалия се артист Чочо Попйорданов, се ожени. Съпругата му Диана Андреева сега прибавя към своята фамилия и неговата, разграничени от тире. Шефката на Обсерваторията по икономика на културата вече се подписва в социалните мрежи като Диана Андреева - Попйорданова.


Сватбено тържество обаче не е имало, казват актьори, пише "Телеграф", цитиран от Блиц. Иван Попйорданов е на 79 години. Според хора от артсредите у нас Диана, която е с 42 години по-млада, е бременна от него и детето се очаква към края на годината.
Така Иван Попйорданов, който е бивш шеф на телевизията, театрите и сега е в киното, ще има второ дете 53 години, след първото - Чочо е роден през 1964 година. Според слуховете в родните артсреди Диана и Иван са подписали през лятото и са предприели няколко месеца пътешествие из природни и исторически забележителности у нас и чужбина. В артгилдията се разправя, че самата Диана искала да роди детето си в странство, но задължително в страна от Европейския съюз. Двамата само казали, че щели да избират между Италия, Франция и Белгия, но така и не уточнили къде точно. Други предполагат, че е възможно двамата да се шегуват.  Факт е обаче, че девойката попада в Брюксел по време на атентата на централата гара там и тогава двамата говориха за преживяванията си по националните телевизии. Така че може да се приеме заканата за раждане в чужбина и да е напълно вероятна.
https://petel.bg/
 


Сходни връзки

Блага вест: Бащата на Чочо Попйорданов ще има дете за Коледа, 42 години по-младата Диана прие неговата фамилия! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди