изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:55 EEST
ОТЛИЧИХА СЪДИЯ ФЛОРЕНТИНА НЕДЕЛЧЕВА    
Ред и сигурностСъдия от Окръжния съд в Добрич получава отличие за висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения, съобщиха от пресцентъра на съда.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Флорентина Неделчева от Окръжен съд - Добрич с отличие „личен почетен знак първа степен - златен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Отличието се присъжда по повод предстоящото пенсиониране на магистрата.
Предложението за награждаването е направено от председателя на Окръжния съд Галатея Ханджиева, която посочва в мотивите си, че съдия Неделчева е уважаван магистрат сред колегите си и обществото, който в продължение на 25 години изпълнява безупречно и образцово служебните си задължения, като се откроява с висок професионализъм и качество на правораздавателната дейност.
Съдия Неделчева има над 40-годишен юридически стаж. Започнала е кариерата си като стажант-съдия в Окръжен съд - Добрич, след което над 15 години е работила като юрисконсулт. Впоследствие започва работа като съдия в Окръжен съд - Добрич, където е разглеждала граждански, търговски, административни и наказателни дела.
Флорентина Неделчева ще бъде освободена от длъжността „съдия“ на 25 октомври, когато официално ще й бъде връчено и високото отличие. НДТ


 


Сходни връзки

ОТЛИЧИХА СЪДИЯ ФЛОРЕНТИНА НЕДЕЛЧЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди