изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:24 EEST
ОРГАНИЗИРАТ ВТОРО ИЗДАНИЕ НА УЪРКШОПА “ХРАНИТЕ ДНЕС“    
Новини На 16 октомври от 17:30ч. в зала 3 на Младежки център – Добрич ще се проведе второ издание на уъркшопа “Храните днес“  по случай 16 октомври - Международен ден на храната. На първото събитие участниците споделиха здравословните хранителни продукти, които използват в ежедневието си.


В рамките на уъркшоп “Храните днес 2“, участниците предварително ще приготвят любимите си здравословни храни и напитки (дребни соленки и сладки), които ще представят в кулинарно изложение, ще споделят използваните продукти, ще обменят опит, рецепти и полезни съвети в областта на здравословното хранене.
Ако сте на мнението, че човек е това, с което се храни! Ако за Вас е важно какво консумирате! Ако сте ЗА здравословното хранене! Ако сте фен на киноата, лимеца, чията или просто на кюфтенцата от леща, това е Вашето събитие, посочват организаторите.
Желаещите да се включат в събитието могат да заявят своето участие на лично съобщение във фейсбук страницата на Младежки център – Добрич до деня на провеждане на събитието. НДТ



 


Сходни връзки

ОРГАНИЗИРАТ ВТОРО ИЗДАНИЕ НА УЪРКШОПА “ХРАНИТЕ ДНЕС“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди