изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:18 EEST
ОСЪДИХА ДОБРИЧЛИЯ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ    
Ред и сигурностУсловна присъда „лишаване от свобода” за срок от 1 година и 6 месеца с 3-годишен изпитателен срок, както и глоба от 2500 лв. получи 25-годишен добричлия, съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд.

До наказанието се стигна след като Окръжен съд - Добрич одобри споразумението, сключено между подсъдимия и прокуратурата. С него страните по делото приемат за безспорно установено, че на 28 септември миналата година в Добрич, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, 25-годишният Ернестин Д. е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - марихуана с общо тегло 1.18 грама, на стойност 7.08 лева и 0.16 грама амфетамин, на стойност 4.80 лева.
На същата дата и на същото място подсъдимият продал част от наркотиците на двама мъже - от село Стожер и село Житница.
Добричлията декларира пред съда, че е съгласен с постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Възпитателните грижи за условно осъдения бяха възложени на съответния районен полицейски инспектор по местоживеене на подсъдимия. Съдът разпореди иззетите като веществени доказателства наркотични вещества да бъдат унищожени.
Постановеният съдебен акт е окончателен. НДТ
 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ДОБРИЧЛИЯ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди