изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:40 EEST
УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДИЛЪР НА ДРОГА    
НовиниУсловно наказание „лишаване от свобода” за срок от 1 година и 6 месеца с изпитателен срок от 3 години и 6 месеца получи 31-годишният Боян К. от Варна, след като Окръжен съд - Добрич одобри споразумението, сключено между подсъдимия, неговия защитник и прокурор от Софийска градска прокуратура.


Със споразумението страните по делото приемат за безспорно установено, че на 21 април т.г. на две различни места във Варна, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително,  31-годишният мъж е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - 40.03 грама марихуана и 4.94 грама хашиш, на обща стойност 284.64 лева. Част от наркотиците - марихуана и хашиш с общо тегло 43.72 грама, били открити в управлявания от подсъдимия автомобил, а останалите 1.25 грама марихуана в обитаваното от него жилище.
Подсъдимият декларира пред съда, че е съгласен с постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Възпитателните грижи за условно осъдения бяха възложени на съответния районен полицейски инспектор по местоживеене на подсъдимия. Съдът разпореди иззетите като веществени доказателства наркотични вещества да бъдат унищожени, а две електронни везни, послужили за извършване на умишленото престъпление, да се отнемат в полза на държавата. Постановеният съдебен акт е окончателен.
Делото срещу 31-годишния Боян К. бе изпратено за разглеждане в Добрич с определение на Върховния касационен съд, след като всички съдии от Окръжен съд - Варна са се отвели от разглеждането му поради факта, че съдия от същия съд е майка на подсъдимия. НДТ
 


Сходни връзки

УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДИЛЪР НА ДРОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди