изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:51 EEST
ПИЯН СЕ БЛЪСНА В ОГРАДА И СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА; БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ ПРЕДЛАГА МЛАДЕЖКИЯТ ИНФОРМАЦИОННО-КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР    
Новини 20-годишен шофьор на лек автомобил с инициали Г. Г., седнал зад волана след употреба на алкохол, предизвика пътно-транспортно произшествие и се опита да се укрие от органите на реда. Екшънът се разиграл след полунощ на 10 октомври.

В района на кръстовището на улиците "Отец Паисий" и "Генерал Гурко" в Добрич младият шофьор изгубил контрол над управляваната от него кола, излязъл извън платното за движение и се блъснал в метална ограда. Г. Г. се опитал да избяга, но бил спрян от автопатрул на Първо РПУ в района на ул. "Брегалница". Установено било, че управлява с 1,32 промила алкохол.   
********
Безплатни консултации, лектории и услуги предлага и през тази учебна година Младежкият информационно-консултантски център /МИКЦ/ при младежки дом "Захари Стоянов" в Добрич. От тях могат да се възползват всички учители, ученици, педагогически съветници, училищни настоятелства, родители. МИКЦ осигурява богат спектър от информация за национални и европейски програми и обмени, младежки форуми, конференции и дебати. Провежда обучения и консултации по програма "Младежта в действие 2007-2013" и други.

НДТ - 12 октомври 2007 година

 


Сходни връзки

ПИЯН СЕ БЛЪСНА В ОГРАДА И СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА; БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ ПРЕДЛАГА МЛАДЕЖКИЯТ ИНФОРМАЦИОННО-КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди