изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:22 EET
Черен гръцки хороскоп    
Хороскоп Така нареченият черен хороскоп на древните гърци се състои от десет „тъмни” знака, всеки от които е посветен на митично създание.Мрачната нотка в този зодиак обаче не трябва да ви плаши. Защото той нашепва любопитни тайни от дълбините на вашата душа. Единственото, което трябва да направите, за да откриете какъв е характерът ви според елинския хороскоп, е да потърсите рождената си дата сред изброените по-долу.



8 януари – 12 февруари: Кентавър

Вие сте импулсивни и често дори първични натури. Водещи са страстите и емоциите, благодарение на които нерядко се случва да избухвате и да реагирате по-остро от необходимото. Както несъмнено знаете, кентавърът е наполовина човек, наполовина кон. Именно това е причината за двойствеността на характера ви, както и за това, че животинската ви природа често надделява в ежедневието, а разумът остава на заден план.

13 февруари – 18 март: Харпия

Сред основните ви „тъмни” черти несъмнено се нареждат злопаметността и отмъстителността. Не познавате значението на думата „прошка”, а и не смятате за необходимо да го притежавате в речника си. Когато някой „късметлия” се осмели да ви нарани, включвате в действие целия капацитет на високия си интелект, за да създадете коварен и изпипан до последния детайл план за мъст. И не се спирате, докато не постигнете заветната си цел.

19 март – 24 април: Пегас

Вие сте може би най-големите добряци в елинския зодиак. Стига обаче да не бъдете поставяни в окови. Защото поставяте личната си свобода над всичко и се борите със зъби и нокти, за да я опазите от каквито и да е чужди посегателства. Не понасяте скуката и рутината и се стараете винаги да бъдете в движение и да разнообразявате ежедневието си. Именно по тази причина и връзките ви не са от най-дълготрайните.

25 април – 30 май: Цербер

Подобно на триглавото куче, пазещо изхода на подземния свят, вие сте непреклонни и нетърпими към всичко, което по една или друга причина не се вписва в представите ви. Имате твърдо мнение за всичко и го отстоявате до последно. В допълнение изключително трудно допускате хора до себе си и сте склонни към интровертност и депресивни състояния.

31 май – 3 юли: Сатир

Вие категорично сте сладострастниците на елинския зодиак. Поставяте плътските удоволствия над всичко и тъкмо по тази причина сте склонни към изневери и непостоянност в любовта. Също така сте изключително суетни и прекалено се вглъбявате в грижи за външния си вид. Зад фасадата от перфектно поддържана кожа и хубав грим обаче криете завидно висок интелект, благодарение на който печелите всеобщото уважение.

4 юли – 10 август: Сирена

По примера на морските сирени в древногръцката митология, които примамват и отвличат корабокрушенците, вие владеете до съвършенство изкуството на съблазняването и нямате никакви задръжки по пътя към постигането на целите си. Ловко манипулирате всички около себе си и нямате навика да зачитате чуждите мнения и желания.

11 август – 15 септември: Грифон

Осанката на митичния грифон съчетава в себе си образите на краля на животните (лъв) и краля на птиците (орел). И именно поради тази причина вие се чувствате като крале на света и често сте прекалено себични и ориентирани изцяло към самите себе си. Открити сте и тъкмо затова не понасяте „игрички под масата”. Материалната страна почти не играе роля в живота ви, но за сметка на това идеализмът ви винаги е на сто процента зареден.

16 септември – 22 октомври: Химера

Знаете значението на думата манипулация, а високият ви интелект, съчетан с привидно меко и фино поведение, ви позволява да я владеете до съвършенство. Винаги постигате целите си, при това оставяйки впечатлението, че не го правите на всяка цена. Наясно сте как по перфектен начин да прикривате емоциите си и сте „на ти” с лъжата и лицемерието.

23 октомври – 30 ноември: Сфинкс

Наясно сте както с плюсовете, така и със слабостите си и умеете да прикривате вторите. Определено сте човек на крайностите. Един ден сте на ръба на депресията и психическия срив, а на следващия буквално преливате от щастие. В даден момент сте склонни да извършите чудеса от храброст, а в друг сте напълно демотивирани дори да станете от леглото. Обемът на егото ви противостои на всички гравитационни закони и по тази причина често изпадате в конфликтни ситуации.

1 декември – 7 януари: Минотавър

Нерешителни сте до такава степен, че е почти невъзможно сами да взимате решения от какъвто и да е характер. Склонни сте към депресивни състояния, поради факта, че колебливостта ви често надделява и не позволява да действате така, както всъщност желаете. Ранимата ви душа търси само и единствено любов и разбиране и страда ужасно много, когато бива разочарована.

http://www.periscop.bg


 


Сходни връзки

Черен гръцки хороскоп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди