изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:25 EEST
ДОБРУДЖА РАЗГРОМИ БЕНКОВСКИ (БЯЛА) С 9:0    
Спорт

Футболистите на Добруджа записаха осмата си победа в Североизточната трета лига. В мач от 10-ия кръг на първенството те разгромиха с 9:0 Бенковски (Бяла) и еднолично водят в класирането с актив от 25 точки.



Добруджанци установиха игрово надмощие от самото начало на срещата и головите положения пред вратата на гостите следваха едно след друго. Начало на головата серия сложи Симеон Симеонов в 9-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Лионел Матадос, който пък се разписа за 2:0 в в 26-ата минута. В 32-ата минута Румен Николов направи преднината на домакините класическа, а пет минути по-късно Георги Колев се разписа отблизо за 4:0. В следващата атака Румен Николов вкара второто си попадение в мача, а в последната минута на първата част оформи своя хеттрик и резултатът стана 6:0. Две минути след подновяването на играта Станимир Андонов осъществи самостоятелен пробив и с хубав диагонален удар прати топката в мрежата. Влезлият като резерва Кристиян Пешков вкара два гола, съответно в 71-ата и 81-ата минута, и така оформи крайното 9:0.

В следващия кръг Добруджа гостува на Спартак (Варна), а на 25 октомври приема Хитрино в мач за Купата на Аматьорската футболна лига.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА РАЗГРОМИ БЕНКОВСКИ (БЯЛА) С 9:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди