изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:44 EEST
ОБЩИНАТА И ИНИЦИАТОРЪТ НА ГРУПАТА „ГЛОБАЛЕН ДОБРИЧ“ С ПРЕСТИЖНИ ОТЛИЧИЯ    
Новини На дванадесетата годишна среща на Националното Сдружението на общините в република България Община град Добрич получи за четвърти път европейски етикет за иновации и добро управление.


Етикетът удостоверява постигнато високо качество на управлението в общината и ангажираността й да прилага европейските принципи за добро управление.
Също вчера, НСОРБ награди нашият съгражданин Пламен Пеев - инициатор и активен организатор на групата Глобален Добрич, които проведоха само в рамките на тази година две издания на форума "Добрич в бъдеще време" - събитие, подкрепено от кметския екип и администрацията на града ни.
Пламен Пеев живее в Естония и именно естонският национален "Фестивал на идеите" беше моделът, който вдъхнови добричлии да се съберат и да потърсят заедно нови, нетрадиционни решения за Добрич.
От името на Пламен Пеев наградата получи Павел Павлов - активен гражданин на Добрич и съорганизатор в групата Глобален Добрич. НДТ


 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА И ИНИЦИАТОРЪТ НА ГРУПАТА „ГЛОБАЛЕН ДОБРИЧ“ С ПРЕСТИЖНИ ОТЛИЧИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди