изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:42 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР


На 18 октомври е извършена проверка на частен имот на територията на с. Пчелино, обл. Добрич, обитаван от С.Я. (37 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 18 октомври, около 15:55 часа в с. Сърнец, обл. Добрич е спрян за проверка трактор „Хиномото” без регистрационни табели, управляван от криминално проявения Р.Ш. (52 г.) от с. Ангеларий, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,22 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 18 октомври, около 22:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” със силистренска регистрация, управляван от криминално проявения Е.М. (53 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързи полицейско производство.

 

На 18 октомври, около 13:00 часа в с. Крушари, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения А.И. (32г.) от с. Крушари. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и никога не е притежава СУМПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

След проведени ОИМ и ПСД от служители на ОД МВР Добрич е установен и задържан криминално проявения и осъждан К.Х. (20 г.) от град Добрич. В хода на работа е установено, че същия е извършител на грабеж, извършена на 1 юни т.г. около 23:55 часа над таджикистански гражданин по бул. Добруджа” в град Добрич. На извършителя е повдигнато обвинение по чл. 198, ал.1 от НК. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди