изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:57 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В РАБОТНА СРЕЩА НА ИНИЦИАТИВАТА 16+1    
Новини Областният управител Красимир Кирилов ще вземе участие в Третата работна среща на областните управители по линия на Инициативата за сътрудничество между страните на Централна и Източна Европа и Китай(16+1). Форумът ще се проведе на 19 октомври в Пловдив.


В рамките на петте години от началото на Инициативата 16+1 България е била домакин на три важни прояви: откриването на Центъра за насърчаване сътрудничеството в областта на селското стопанство, провеждането на Втория министерски форум за културно сътрудничество и домакинството на Столична община на Първата среща на кметовете на столиците.
Третата работна среща на областните управител, в която участие ще вземат 20 делегации, се домакинства от Областна администрация Пловдив. Във форума са включени три панела: „Култура и туризъм“, „Иновации и икономически зони“ и „Селско стопанство“.
Освен от Китай и 15-те страни от Централна и Източна Европа, за участие в срещата са поканени посланиците на Република България на страните, потвърдили участие, Главният секретар на Министерски съвет на Република България, министърът и заместник-министърът на външните работи на Р България, министрите, в чийто ресори са включените в срещата области за обсъждане, ректори на пловдивдски университети, кметът на Пловдив, представители на бизнеса от област Пловдив. НДТ


 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В РАБОТНА СРЕЩА НА ИНИЦИАТИВАТА 16+1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди