изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:07 EEST
"Бизнес инсайдър" гръмна с чутовна конспирация, свързана с Мелания Тръмп и агентка от "Сикрет сървис"    
По света Откакто Доналд Тръмп стана президент на Америка, за медиите всеки ден "има материал“. Този път вниманието е насочено към първата дама. Причината – в администрацията на Тръмп очевидно има агент на "Сикрет сървис", който прилича досущ на съпругата му, пише "Бизнес инсайдър". От февруари мистериозна жена е забелязана да следва плътно президента и съпругата му. Както подобава за един агент, тя винаги е с вързана коса, тъмносин панталон, черно сако и бяла риза.

Гледа сериозно и не изпуска от очи президентското семейство и по-конкретно първата дама. Дотук няма нищо смущаващо, но почитателите на конспирациите заформиха любопитна теория, а именно, че охранителката на Мелания, освен че се грижи за нейната безопасност, понякога се представя за самата нея.



Причината за зараждането на тези коментари стана видео с кратък момент от интервю на Доналд Тръмп, излъчено по Си Ен Ен. View image on Twitter До президента стои неговата съпруга с тъмни очила и бежов шлифер. "Това не е Мелания. Чудя се за какво още ни лъжат", пише разпространителят на кадрите в "Туитър". Разбира се, появиха се поддръжници и опоненти на конспиративното твърдение. Според някои уловеният кадър е под лош ъгъл и манипулиран, ето защо лицето на Мелания изглежда по-странен начин.



Други пък заподозряха доза истина в тази конспирация. "Не съм фен на конспирациите, но си спомням как в едно свое интервю Тръмп каза "Жена ми искаше да е тук". Тогава си помислихме, че е странно, че забравя Мелания, която стои точно зад него. Дали това беше наистина тя", пита се Аманда Блънт. Като цяло най-големият резултат от появата на конспирацията, че Мелания има двойничка, са десетките шеги и забавни коментари, които се изляха в мрежата: Не за първи път се появяват съмнения за двойници на известни личности. По време на предизборната кампания в Америка, подобни твърдения имаше и за Хилари Клинтън.

https://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

"Бизнес инсайдър" гръмна с чутовна конспирация, свързана с Мелания Тръмп и агентка от "Сикрет сървис" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди