изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:01 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР


На 19 октомври в 17:30 ч. в Първо РУ Добрич лично се тъжи К.М., на 66 г. в град Добрич, че около 16:15 ч. в град Добрич, междублоково пространство в района на ул. "Генерал Колев" е била нападната от непознато лице, който чрез използване на сила й отнема дамска чанта, с намиращи се в нея лични документи, сумата от около 410 лева и лични вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 октомври в 17,10 ч. чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от З. Г., на 49 т. от гр. Добрич, че за времето от 08,00 ч. до 17,10 ч. на 19.10.2017 г. неизвестно лице, чрез счупване на патрон на входна врата на собственият й апартамент, намиращ се в централна градска част е извършил кражба на златен пръстен, един брой лаптоп със зарядно за него и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 октомври в 17,15 ч. чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от Н. Б., на 60 г. от гр. Добрич, че за времето от 10,00 ч. до 17,15 ч. на 19.10.2017 г., неизвестно лице, чрез счупване на патрон на входна врата на собственият му апартамент, намиращ се на посочения адрес е проникнал в него и е извършил кражба на два броя лаптопи  със зарядни за тях, един брой таблет и сумата от 65лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 октомври  в 13,00 ч. чрез ЕЕН 112 в в РУ Ген. Тошево е получено съобщение от Г.Т., на 54 г., гражданин на Великобритания, за това, че за периода от месец октомври 2016 г. До 19.10.2017 г.  неизвестно лице чрез отваряне на ПВЦ прозорец от къщата му в с. Великово е извършил кражба на ЛСД телевизор 40 инча, лаптоп марка и куфар с инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 октомври от служители на ПУ Крушари, съвместно със служители на Енерго про мрежи АД е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в частен дом в с. Крушари, обитаван от Е.Д., на 39 г., известен на МВР. По случая е образувано бързо производство, Е.Д. е привлечен като обвиняем.

На 19 октомври от служители на ПУ Крушари, съвместно със служители на Енерго про мрежи АД е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в частен дом в с. Загорци, общ. Крушари, обитаван от Е.М., на 41 г. , неизвестна на МВР. По случая е образувано бързо производство, Е.М. е привлечена като обвиняем.

На 19 октомври от служители на ПУ крушари, съвместно със служители на Енерго про мрежи АД е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа в частен дом в с. Загорци, общ. Крушари, обитаван от А.Ц., на 27 г., неизвестна на МВР. По случая е образувано бързо производство, А.Ц. е привлечена като обвиняем.

На 19 октомври, в 13.20 часа в гр. Добрич, при извършване на проверка от служители на Първо РУ Добрич на И.В., на 30 г. от гр. Добрич, е намерено бяло прахообразно вещество в найлоново фолио. След извършената проба с полеви тест веществото реагира на амфетамин с тегло 1,2 грама. Същият е задържан за срок до 24 ч. в РУ. По случая е образувано бързо производство.

На 19 октомври, в 13.20 часа в гр. Добрич, при извършване на проверка от служители на Първо РУ Добрич на П.К., на 20 г. от гр. Добрич, е намерена ръчносвита цигара със зелена тревна маса. След извършената проба с полеви тест веществото реагира на канабис с тегло 0,7 грама. Същият е задържан за срок до 24 ч. в РУ. По случая е образувано бързо производство.

На 19 октомври, в 12,00ч. при извършване на проверка от служители на Първо РУ Добрич във ферма в гр. Добрич, установяват, че собственика й С.С., на 67 г. от гр. Добрич, известен на мвр, притежава незаконно 1 бр. ловна гладкоцевна пушка-надцевка, неустановена марка и модел калибър 12мм, без фабричен номер с 23 броя ловни патрони към нея калибър 12мм.  Оръжието и боеприпасите са предадени с протокол. По случая е образувано досъдебно производство.


През изминалото  денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  има регистрирани три пожара пожара без загуби.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди