изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:06 EEST
СРЕЩА С МЕДИАТОРИ В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД    
НовиниПрограмата за деня на отворени врати в Административния съд в Добрич на 30 октомври ще започне в 9 часа с разглеждане на работните помещения – деловодство, кабинети и съдебни зали на Административен съд – Добрич и запознаване с възможностите за предоставяне на съдебно – административни услуги и информация.


В 9.30 часа присъстващите ще могат да се запознаят със структурата на съдебната система, спецификата на работа на магистратите, с функциите на Административен съд – Добрич, правилата за посещение в съда и за присъствие в съдебна зала.
В 10 часа ще започне срещата с медиаторите Жанета Николова и Диана Далакманска на тема “Медиацията – ключ към разрешаване на спорове”. От 11 часа желаещите ученици могат да посетят съдебната зала и да присъстват на съдебен процес по административни дела.
В 11,30 часа ще бъдат наградени победителите от конкурса за есе за ученици на тема: “Съдебната власт – огледало на живота” и за есе за студенти на тема по избор.
В 14 часа ще бъде даден старт на Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури” през учебната 2017 – 2018 г. Ще бъде изнесена лекция на тема “ Що е административно правосъдие?”
През целия ден ще има свободен достъп до работните помещения на съда. НДТ
 


Сходни връзки

СРЕЩА С МЕДИАТОРИ В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди