изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:57 EET
ЗАПОЧВА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ В ОБЛАСТТА ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО    
Европейски съюзВ общините в област Добрич ще се проведе информационна кампания, посветена на 10-годишното членство на България в Европейския съюз и предстоящото председателство на страната ни на Съвета на Европейския съюз.

Инициативата е на Министерски съвет и се провежда в партньорство с областните администрации. Тя е част от планираните мероприятия и дейности по реализирането на Работната програма на Комуникационната стратегия на Република България за ЕС за 2017 година.
Целта на кампанията е да се предостави на жителите на област Добрич изчерпателна информация относно цялостния ефект от членството на страната ни в Европейския съюз, както и възможностите и отговорностите на всеки един от нас като граждани на европейската общност.
Не на последно място се цели да бъде провокиран широкият обществен интерес към предстоящото Българско председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ В ОБЛАСТТА ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди