изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:37 EEST
ПИЯНИ И ДГОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПРЕЗ УИКЕНДА    
Ред и сигурностПиян шофьор е засечен в събота късно вечерта до сградата на кметството в с. Орляк, съобщава ОД на МВР. В 22,10 ч. автопатрул на РУ Тервел спира за проверка лек автомобил Опел, управляван от Н.С., на 30 г. от Орляк, известен на МВР. От извършената проверка на водача за употреба на алкохол с техническо средство цифровият дисплей отчита 1.47 промила алкохол в издишания от водача въздух.Н.С. отказал да даде биологични проби. Образувано е бързо производство, пияният водач бил задържан за срок до 24 ч.


Заради 1.74 промила алкохол в издишания въздух и отказ да даде биологични проби, бързо производство е образувано срещу И.С., на 37 г. от с. Каменар. Той бил засечен да кара пиян собствения си Опел в Добрич, на околовръстен път ж.к. "Балик", от служители на Първо РУ Добрич.
42-годишният П.В. от Добрич управлявал Фиата си с 1.87 промила. Автопатрул го спрял за проверка на 23 октомври в 00,01 ч. по ул. "Христо Ботев". На шофьора са взети и биологични проби.
Петима дрогирани шофьори бяха засечени от автопатрули през почивните дни. Х.Х., на 25 години от Добрич, управлявал БМВ след употреба на канабис и метамфетамин. Отказал е да даде биологични проби.
26-годишният Д.П., от Добрич, се качил на собствения си Фолксваген, след като се надрусал с амфетамин. В него е намерена и сгъната станиолова опаковка със съдържание суха тревна маса, реагираща на канабис, с тегло 0,01 грам. Д.П. бил отведен в ЦСМП, където са му взети биологични проби.
31-годишният Й.Д., от Добрич, бил засечен да управлява лек автомобил Опел, с шведска регистрация, след употреба на амфетамин. В автомобила е намерена кибритена кутийка с бяло вещество, реагиращо на  амфетамин, с тегло 0,9 грама. На Й.Д. са взети биологични проби.
За проверка бил спрян лек автомобил Рено, управляван от Г.Д., на 25 г. от град Добрич, известен на МВР. Тестът установил употреба на канабис. В шофьора била намерена сгъната станиолова опаковка със суха тревна маса, реагираща на канабис, с тегло 0,3 грама.
В автомобила на Д.Н. от Генерал Тошево автопатрул пък се натъкнал на метална кутия, съдържаща бучка бяло вещество и ръчно свита цигара. От извършената експертна справка с полеви тест се оказало, че те реагират  на канабис с тегло 0.53 гр. и амфетамин 0,36 гр.
Всички пияни и дрогирани шофьори са задържани за срок до 24 ч., а срещу тях са образувани бързи производства. НДТ


 


Сходни връзки

ПИЯНИ И ДГОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПРЕЗ УИКЕНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди