изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:55 EEST
Наболели проблеми поставиха пред народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова жители на село Лозенец    
Политика

Приемен ден проведе в село Лозенец, Крушарско, народният представител от ПП ГЕРБ – Добрич Даниела Димитрова.



Жители на добруджанското село поставиха пред нея част от наболелите проблеми, свързани с образованието, социалното подпомагане и инфраструктурата. Те алармираха, че за много от семействата в Лозенец проблем е ранното затваряне на детската градина. Той стои с особена тежест пред родителите, които работят.

Стана ясно, че от 2014 година има разработен проект за ремонт на читалището в селото, с който Общината трябва да кандидатства по Програмата за развитие на селските райони, но до момента няма информация по него да има някакво развитие.

Други проблеми за живеещите в селото са обраслият в бурени гробищен парк, липсата на улично осветление, бездомните кучета.

Даниела Димитрова се ангажира да постави въпросите пред съответните институции. Веднага след това тя разговаря с кмета на Община Крушари Добри Стефанов, който пое ангажимент да извърши проверка по подадените сигнали.

 


Сходни връзки

Наболели проблеми поставиха пред народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова жители на село Лозенец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди