изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:08 EEST
ДОБРУДЖА ПРИЕМА ХИТРИНО ЗА КУПАТА НА АМАТЬОРСКАТА ЛИГА    
СпортОтборите на Добруджа, Хитрино и Суворово ще спорят за място в следващата фаза на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига от потока “Добрич-Шумен-Варна”. Победителят ще срещне триумфиралия от областите Разград, Силистра, Русе и Търговище, като едва след този финал ще се определи и представителят на Североизточна България във финалната фаза на надпреварата.


Утре от 16.00 часа на стадион „Дружба” ще гостува тимът на Хитрино, който с актив от 18 точки заема трето място във временното класиране на Североизточната трета лига. „Жълто-зелените” от Добрич пък са първи в подреждането с 28 точки. В последните си 11 мача добруджанци имат само победи и затова очакванията са днес отново да триумфират и да продължат в турнира за Купата на АФЛ. Победителят от този мач ще срещне на 1 ноември (сряда) състава на Суворово, като двубоят ще е в Балчик от 14,00 часа. Отборът на Добруджа стигна дотук в турнира след три последователни победи: над Спортист 2011 (Генерал Тошево) с 4:0, над Калиакра (Каварна) с 2:0 и над Септември 98 (Тервел) с 8:0.


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ПРИЕМА ХИТРИНО ЗА КУПАТА НА АМАТЬОРСКАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди