изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:02 EEST
Съпругата на арх. Калин Диков се уреди на сладка заплата в парламента    
Новини Жената на архитект Калин Диков, брат на бившия главен архитект на София Петър Диков, започна работа в парламента за 1000 лева. Татяна Дикова също е архитект и се занимава с вътрешен дизайн. Тя се е уредила на сладка държавна работа в комисията по образование в парламента.

Нещо повече  Дикова е нещатен сътрудник на шефката на комисията Милена Дамянова като според справката на официалната страница на законодателния орган Таня я консултира именно по въпросите на просветата.  Нещатните сътрудници на депутати също получават възнаграждение, макар и минимално за стандарта на Дикова. Заплата им рядко надхвърля 1000 лева.

Таня, както й казват на галено е популярна светска дама и не пропуска топ милионерските сбирки като никога не остава незабелязана заради атрактивната си визия. Тя е дъщеря на Стефан Танев, бивш член на ЦК на БКП. Преди ВИАС е завършила дипломатическо училище към посолството на Съветския Съюз у нас. Близки на семейство Дикови споделят, че Таня искала да прави политическа кариера и работата й в НС била стъпка към целта. Семейството й обаче познава не само възхода, но и падението.

Миналата година името на сина й Иван стана особено популярно в медиите, след като строителен кран падна върху бензиностанция в столичния квартал Лозенец. Тогава трима души пострадаха. Оказа се, че кранът е собственост на консорциум, в който влиза и фирмата на сина на Таня и Калин Дикови. След като стана известен този факт медиите излязоха с пикантни подробности за бизнес на Иван, който е наследил професията на известните си родители.  Всичките му фирми са регистрирани с нисък капитал, а фирмата му, която влиза в консорциума със злополучния кран е регистрирана с капитал от 12 лева.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

Съпругата на арх. Калин Диков се уреди на сладка заплата в парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди