изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:17 EET
ДВАМА ЗАГИНАХА В КАТАСТРОФА БЛИЗО ДО С. СТЕФАН КАРАДЖА    
Общество БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР


На 24 октомври в 16,35 часа, чрез ЕЕН 112 в ОДМВР Добрич е  получено съобщение за възникнало ПТП по главен път ІІ-29 Добрич - Ген.Тошево на около един километър след с.Стефан Караджа. Произшествието е посотено от ДОГ на Второ РУ Добрич и е установено ,че по неизяснени до момента причини  между  лек автомобил "Фолксваген" с ТХ регистрация, с водач  С.С., на 36 г. от с.Горица и лек автомобил  "Мерцедес" с ТХ регистрация, с водач А.А., на 26 г.  от гр.Добрич , стаж 8 г.   на прав участък от платното за движение и мокра пътна настилка, настъпва ПТП. В резултат на удара на място  са починали   водача на автомобил "Фолксваген" С.С. и возещата се на предна дясна седялка Н.С., на 33 г. от  с.Горица. Возещата се на задната седялка на автомобила – Г.А., на 18 г. е транспортирана в МБАЛ "Света  Ана" гр.Варна с фрактура на долен крайник и разкъсно-контузна рана в областта на главата, без опасност за живота. Смъртта е констатирана от екип на ЦСМП гр.Добрич. Двата трупа са изпратени за аутопсия в катедра «Съдебна медицина» гр. Добрич. Взети са кръвни проби на двамата водачи по надлежния ред. Образувано е досъдебно производство.

На 24 октомври чрез ЕЕН 112 в ОДМВР Добрич е  получено съобщение за отведен пешеходец, който е пострадал при ПТП. На място е изпратен екип на Първо РУ Добрич, които установяват водача Р.Р., на 19 г. от гр. Добрич на автомобил «Ауди», с ТХ регистрация и пешеходката Г.К., на 59 г. от гр. Добрич. След обстоен преглед в ЦСМП същата е настанена в отделение по неврохирургия без опасност за живота с извадена дясна раменна става, комоцио и последващи изследвания.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  има регистрирани един пожар с нанесени материални щети и един пожар без загуби. При един случай е оказана техническа помощ, на две футболни срещи е извършена противопожарна охрана.


 


Сходни връзки

ДВАМА ЗАГИНАХА В КАТАСТРОФА БЛИЗО ДО С. СТЕФАН КАРАДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди