изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:54 EEST
Страшна трагедия в Горни Дъбник! Баща и дъщеря са убити...    
Новини Двойно убийство е извършено в плевенското село Горни Дъбник. Жертвите са баща и дъщеря. Една от версиите за смъртта на двамата е, че са убити при обир на семейната им къща. Двойно убийство е извършено в плевенското село Горни Дъбник, съобщава Дир.бг, позовавайки се на полицията.

Сигналът е получен тази сутрин на тел. 112. По първоначална информация в плевенската болница са транспортирани възрастен мъж и жена в много тежко състояние. И двамата са починали. По непотвърдени данни жертвите са баща и дъщеря, а в семейната им къща в Горни Дъбник е извършен обир. На място са изпратени полицейски екипи, които извършват оглед.

***************
Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление - 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, има 5 регистрации. Това каза главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов във връзка със случая с открития мъртъв 71-годишен мъж в село Горни Дъбник и починалата му по-късно дъщеря, по време на редовния месечен брифинг на МВР. „В село Горни Дъбник е извършено двойно убийство. Мъжът е починал на място, а дъщеря му по-късно в болницата“, каза още той, цитиран от "Фокус". „Бяха извършени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 3 областни дирекции- Стара Загора, Габрово и Плевен“, посочи Младен Маринов. „Мотивът не е с цел грабеж, вероятно е битов, въпрос на лични отношения“, коментира главният секретар на МВР. Във връзка със случая с отвличането на Адриан Златков той поясни: „Разследването тече, екипът докладва всяка седмица. Разследването е под надзора на главния прокурор и прокурори от ВКП“. „Създали сме необходимата организация, да изчакаме спокойно да си свършат работата“, каза още Младен Маринов.

https://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Страшна трагедия в Горни Дъбник! Баща и дъщеря са убити... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди