изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:00 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР    
СпортБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР



  • На 2 ноември, около 15:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. В хода на проверката в МПС са открити суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1,4 грама, реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани И.М. (17 г.) и криминално проявения С.И. (38 г.), и двамата от с. Карапелит, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 ноември, около 12:10 часа в с. Царичино, обл. Добрич е извършена проверка на частен дом, обитаван от Ш.М. (59 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.
  • На 2 ноември е извършена проверка на частен дом на територията на с. Владимирово, обл. Добрич, обитаван от К.Г. (58 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 2 ноември, около 23:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от С.Н. (30 г.) от град Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,38 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 ноември, около 19:30 часа в с. Българево, обл. Добрич е извършена проверка на частен дом, обитаван от криминално проявения К.К. (47 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 ноември, около 18:10 часа в град Каварна при възникнал спор за вина между водачи на лек автомобил „Митсубиши” и товарен автомобил „Пежо” е поискано съдействие на екипи на Пътна полиция. В хода на проверката е установено, Т.Т. (33 г.) от град Варна.че водача на товарния автомобил „Пежо” управлява МПС след употреба на наркотични и упойващи вещества. Извършената проверка с техническо средство реагира на
  • наркотичните вещества амфетамин и метамамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 2 ноември, около 06:40 часа се тъжи 50-годишен мъж от град Каварна. По данни на тъжителя при движение с лекия си автомобил е блъснат отзад от лек автомобил „Фолксваген”. На място е установено, че след възникналото ПТП, водача на лекия автомобил „Фолксваген” П.Т. (42 г.), криминално проявен, извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред като отправя обиди към другия водач и нанася удари по МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.



 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди