изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:41 EEST
Мустафа Карадайъ: Преформатирането на управлението е задължително    
Политика Преформатирането на управлението е задължително, независимо дали с предсрочни избори. Ако има предсрочни избори, те трябва да се състоят догодина. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на пресконференция след Централния съвет на партията, предаде репортер на БГНЕС. Според Карадайъ Председателството на Съвета на ЕС не е алиби и не може да продължава тази политика, която застрашава бъдещето на страната.

Той заяви, че присъствието на националисти във властта е „кошмар и заплаха за сигурността”. Карадайъ съобщи, че ЦС на движението е решило да води политика за демонтаж на коалицията с националистическите партии. Предстои да се срещнем с колегите от БСП и да поставим на масата темата за вот на недоверие, каза той в отговор на въпрос за вота на недоверие срещу кабинета на Борисов. Запитан за здравословното състояние на почетния председател на движението, Карадайъ отвърна, че вчера са имали четири часа и половина заседание с присъствието на Ахмед Доган, което говорело за неговото здраве.

http://www.bgnes.com

Експлозия в политиката! ДПС обяви курс за свалянето на коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти

Решение за свалянето на коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти взе днес Централният съвет на ДПС на своето първо заседание след изборите. За това обяви председателят на движението Мустафа Карадайъ. "Загробването на ГЕРБ не е наш проблем, но тяхното поведение и политика загробват и държавата", каза Карадайъ. "Демокрацията е заплашена, стабилността в страната е под заплаха и това изисква спешни действия от нас". [Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ] На въпрос за здравословното състояние на почетния председател Ахмед Доган и евентуалното му завръщане в активната политика, Мустафа Карадайъ каза: "Колеги, мисля, че през есента всички понякога можем да се разболяваме, има различни вируси. Ще ви кажа само, че вчера имахме заседание на Председателския съвет на ДПС, заедно с почетния ни председател. Четири часа и половина - така че тези внушения... Доколкото за завръщането му в активната политика, мисля, че неведнъж господин Доган е заявявал категоричната си позиция", посочи Карадайъ .

https://www.blitz.bg
Експлозия в политиката! ДПС обяви курс за свалянето на коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/izvbnredno-v-blits-eksploziya-v-politikata-dps-obyavi-kurs-za-svalyaneto-na-koalitsiyata-gerb-obedineni-patrioti_news555219.html
 


Сходни връзки

Мустафа Карадайъ: Преформатирането на управлението е задължително | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди