изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:03 EET
Странни неща се появиха на гробовете на едни от най-големите босове у нас    
Общество Тумба роми опоска оставените храни на гробовете, с които опечалени почетоха починалите си роднини на старозагорските гробища за Архангелова задушница. Мургавите тълпи обикаляха по алеите и прибраха оставени край паметните плочи раздавки, тъпчейки ги в огромни торби, пише в. "Телеграф". Отрупана с венци беше още прясната могила на погребания с почести на 22.10 двукратен кмет на града на липите и бивш здравен министър Евгений Желев.

Фенове на футболния клуб "Берое" бяха оставили запалени свещички на паметника на легендарния генерал от някогашните строителни войски и почетен жител на Стара Загора Делчо Делчев. В същото време измамници, представящи се за каменоделци, плъзнаха на Централните гробища в София на Задушница. Възползвайки се от огромния поток от хора, представящите се за каменоделци спираха основно възрастни хораи им предлагаха да направят нова замазка или изцяло нова плоча. В късния следобяд вчера алкохолът и храната за помен, оставена на Централните софийски гробища, все още стояха. Най-сериозно охраняем е 66-и парцел, където са гробовете на разстреляния банкер Емил Кюлев, боса на ВИС Георги Илиев и сочения за цар на контрабандата Иван Тодоров-Доктора. Традиционно най-отрупаната плоча беше на покойния шеф на силовото застраховане. Уиски, кола, вино, вода и цветя бяха наредени на гроба. Голям букет с надпис "От съпругата и децата" стоеше на плочата на Кюлев, а Доктора беше почетен само с кафе и малка кутия сладки.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Странни неща се появиха на гробовете на едни от най-големите босове у нас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди