изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
Бивши служители на МакДоналдс разкриха какво в никакъв случай не трябва да поръчвате    
Новини Бивши служители на МакДоналдс разкриха поредната тайна на веригата за бързо хранене на сайта Reddit. По техни думи един от бургерите практически никога не е пресен заради слабата му популярност. Според тях сандвичът "Филе-о-фиш" никога не може да бъде поръчан пресен.

В повечето случаи той стои на подгряване няколко часа и чака някой любител на рибата, който да се реши да го поръча. "Единствения момент, когато можете да се доверите на "Филе-о-фиш" - това е 10 часа сутринта. По това време се превключва на дневно меню и затова тогава всичката храна е свежа", казват те. Има и клиенти, които обаче се застъпиха за въпросния рибен бургер. Те отбелязаха, че не отиват в ресторант за здравословно хранене, затова и като цяло им е безразлично колко време бургерът е престоял на рафта. "Аз смятам, че сключвам договор с МакДоналдс, когато поръчвам "Филе-о-фиш" (а аз често го правя, това ми е любимото нещо от менюто). Ако искате да ми продадете квадратно парче риба, което е еднакво в Денвър или в южна Франция, не мисля, че по някакъв начин ще е по-прясна," пише един от тях. Впрочем един от бившите работници във веригата предложи прост начин да се получи по-свеж сандвич по всяко време на денонощието. "Просто кажете, че искате да ви приготвят "Филе-о-фиш" по поръчка. Това ще отнеме около пет минути, но си струва."
 


Сходни връзки

Бивши служители на МакДоналдс разкриха какво в никакъв случай не трябва да поръчвате | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди