изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:44 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



  • ТУРСКАТА АКТРИСА Туба Бюкюстюн, играла в сериалите "Гордата Аси", "под липите", "Огнено сърце" и "Дръзки и красиви", и Умут Евирген са взели решение да се оженят. Сватбата е планирана за първата неделя на 2018-а година, като церемонията ще се проведе в Рим в дома на Ферзан Йозтепек. Туба и Умут започнаха връзката си това лято, като наскоро се разрази скандал около Умут, който бе задържан от полицията заради използване на оръжие срещу журналисти. Туба пък се разведе с дългогодишната си половинка Онур Сайлак, от който има две дъщери-близначки.
  • DJ MASCOTA и MC P при гостуването си в „Бакарди клуб“ Добрич дадоха специално видеоинтервю за феновете си, което можете да проследите в сайта ndtnews.hopto.org
  • ПРОИЗВЕДЕНОТО във "ВИП Брадър" семейство Александра и Даниел Петканови лъсна в полугола фотосесия. Кадър от нея се появи във фейсбук-профила на Лудия репортер от "Часът на Милен Цветков". Провокативните фотоси не са нови, но не бяха тиражирани из интернет досега, тъй като са били заснети за българската версия на мъжкото списание "Men's Health". Публикувани са в броя от август м. г., месец преди да избухне грозният скандал с изневярата на Богданска, с който настоящият й съпруг я унижи пред цялата държава.
  • ПРЕДИ ДА СРЕЩНЕ МЪЖА НА ЖИВОТА СИ – Кирил Бойчев, Маргарита Хранова изгаряла от любов по идола на поколения българки – Антоний Генов. Чувствата на бъдещата естрадна прима към знаменития актьор обаче останали несподелени до последно. Заради звездата от „Хан Аспарух“ Марги направила най-големите лудости от любов. Всяка вечер заедно с нейна приятелка замръквали пред дома му, очаквайки го да се прибере. Сутрин се криели в храсти и зад кофи за смет, за да видят как актьорът излиза. Преследвали го по целия му маршрут с идеята да ги забележи, но той оставал все толкова недостъпен. Веднъж се опитали да се покатерят по фасадата на сградата и да се доберат до прозореца на спалнята му, за да оставят бележка, но и този план не сполучил. Тогава певицата била осмокласничка и приела невниманието на Генов към нея като любовно разочарование. После такова преживяла и с Димитър Буйнозов, когото също преследвала.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди