изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:48 EEST
НОВИЯТ ОбС ЗАПОЧНА РАБОТА С ЕДИН СЪВЕТНИК ПО-МАЛКО; БАЛЧИК И ШАБЛА - С НОВИ КМЕТОВЕ    
НовиниС един съветник по-малко започна работата си вчера новият Общински съвет в Добрич. Вместо на 41 народни избраници, колкото е съставът на местния парламент в областния град, зам.-председателят на Общинската избирателна комисия Стоянка Ралева връчи 40 удостоверения.

Оказа се, че водачът на листата на "Обединена десница за град Добрич" Енчо Малев /НДСВ/ е предпочел да запази мястото си в Народното събрание. ОИК не е успяла да се събере и да подготви удостоверението на следващия от листата на ОДГД -  бившия зам.-кмет Ваня Балчева.
****************
В община Ген. Тошево за трети мандат бе избран кандидатът на коалиция БСП и ПД "Социалдемократи" Димитър Михайлов. Той получи в неделя 4611 или 56.17 на сто от гласувалите. На балотажа в неделя доайенът на кметовете в областта Петко Петков от БСП си спечели пети мандат начело на най-голямата по територия община у нас с 68 села - община Добричка. За него гласуваха 8 358 души или 77,42% от гласовете. Трети мандат начело на Тервел ще е Живко Георгиев от БСП. Той получи  52,46 на сто от гласовете или вота на 5 784 тервелчани.
Само 140 гласа решиха кметското място в община Шабла. Новият кмет се казва Красимир Кръстев от ГЕРБ. Той събра 1601 гласа на балотажа, което е 52,29%.   
С 205 гласа преднина новият кмет на община Балчик е Николай Ангелов, подкрепен от НДСВ, БСП и ГЕРБ. Независимият Ангелов събира 4469 гласа, което е 51,17%.

6 ноември 2007 година
 


Сходни връзки

НОВИЯТ ОбС ЗАПОЧНА РАБОТА С ЕДИН СЪВЕТНИК ПО-МАЛКО; БАЛЧИК И ШАБЛА - С НОВИ КМЕТОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди