изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:02 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 6.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 6.11.2017



  • На 3 ноември, около 14:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Лозенец посока с. Крушари, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадал водача на автомобила К.Я. (52 г.) от с. Лозенец. Същия е настанен в МБАЛ Добрич с множество фрактури и контузни рани, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.
  • На 3 ноември, около 21:25 часа в град Добрич е извършена проверка на 29-годишния М.Л. от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,6 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфеатамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 ноември, около 04:15 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил „Мерцедес”, паркиран в частен имот на територията на град Каварна. Установено е, че за времето от 03:30 часа до 04:10 часа, чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в гаражно помещение в имота и извършил палеж на МПС. Вследствие на огъня автомобила е напълно изгорял. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.
  • На 4 ноември, около 20:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП между с. Балик и с. Хитово, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” със силистренска регистрация, поради движение с несъобразена скорост се блъска в самокатастрофирал лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. Вследствие на ПТП е пострадал пътника в лек автомобил „Фолксваген” А.Й. (25 г.) от с. Лясково, обл. Добрич. Същия е прегледан и освободен за домашно лечение с натъртвания в областта на корема. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 ноември, около 13:15 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Г.С. (26 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена саморъчно свита цигара с тегло 0,9 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа Г.С. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 ноември, около 01:20 часа е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина в района на ж.к. „Балик” в град Балчик. На място е съставен АУАН по наредбата на общината срещу организатора на мероприятието. При напускане на входа на жилището, полицейските служители са пресрещнати от П.П. (19 г.) от град Балчик. Същия проявява агресия спрямо тях, като опитва да ги удари отправя нецензурирани думи. С полицейска мярка за срок от 24 часа П.П. е задържан в РУ МВР Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 5 ноември, около 04:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Никола Петков” в град Добрич. На място е установено, че за времето от 03:58 часа до 04:15 часа чрез взлом на стъклена входна врата, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 200 броя кутии цигари от различни марки. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 5 ноември, около 16:33 часа е получено съобщение з извършена кражба на 5 броя алуминиеви врати от дворно място, находящо се във вилна зона на град Добрич в района на телевизионната кула. От проведените незабавни  ОИМ и ПСД е установен лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация., управляван от криминално проявената  П.П. (27 г.) от град Добрич. С полицейска мярка за срок от 24 часа жената е задържана в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 5 ноември, около 13:45 часа е задържан турския гражданин М.Б. (50 г.). Същия е нарушил заповед за незабавна защита на РС Балчик, с което му е забранено да доближава австрийската гражданка Л.Б. (67 г.), както и семейно им жилище в с. Соколов, обл. Добрич. За случая е уведомена РП Балчик. Извършва се проверка.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 6.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди