изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:49 EET
АЛБЕНА СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕЛОГОДИШНИЯ ТУРИЗЪМ С „ФЛАМИНГО ГРАНД 5“    
ТуризъмФлагманът на българското Черноморие – ваканционното селище Албена, тази година се завръща в целогодишния туризъм със спа хотела си „Фламинго гранд 5“. Осъществена е мечтата на хиляди чуждестранни и български летовници - да съчетаят приятното с полезното и през есенно-зимния сезон, на брега на най-чистия залив. Да прибавят към спомените си от лятото и вълнуващите преживявания на една спа почивка за укрепване на здравето и дискретно разкрасяване.




Едва стъпили във фоайето на петзвездния красавец, картините  на знаменития български художник Светлин Русев и толкова известния скулптор Андрей Лекарски ви съблазняват с удоволствието веднага да изпиете чаша ароматно кафе или едно изискано питие още преди да се гмурнете в лукса на хотелските стаи, барчета и ресторанти, а след това и да релаксирате и в уюта на спа центъра.
Тук зимата е мека, а ако имате късмет да завали и сняг, то тогава ще изживеете и една неповторима зимна приказка, в която рядко по света се съчетават море, обширен плаж, заснежена гора, топъл хотел и горещ басейн, а на няколко стъпки от него сауна, калдариум, парна баня, леден фонтан, каскаден душ… И още глезотии…
Мнозина предпочитат активна почивка. Няма да им е скучно. Също безплатни са модерни зали за фитнес и скуош, а по желание може да се поиграе на плажа до хотела петанк, дори волейбол и футбол, а защо не и партия шах или табла, каре карти в уникалното фоайе, където са ставали и хиляди приятни запознанства под тихото звучене на подбрана романтична музика.
С офертите на „Фламинго гранд 5“ можете подробно да се запознаете в сайта albena.bg, но ние можем да ви помогнем с малко повече информация от първо лице, тъй като лично се насладихме на чара на спа почивката. При това - в приятната компания или съседство на много известни личности, чиито имена няма да ви кажем, защото всеки си има право на личен живот, на личен периметър, на дискретност… А всичко това тук ви го гарантира любезният и опитен персонал.
Сега ще ви кажем какви процедури ползвахме, за да знаете предварително какво да изберете. От лично преживяване сме убедени, че дамите ще ползват очен контур sothus /почистване, серум, моделиращ запълващ крем, маска, завършваща грижа/, както и т. нар. „ориенталска церемония“ sothus /пробуждаща прелюдия, ексфолиант, моделаж на тяло с ориенталско олио, моделаж на тяло с ароматни торбички, релаксиращ финален етап… Звучи фантастично, но е самата реалност. Както, например, „La Sultane” масаж на гръб с пяна – цели 25 минути. Не можете да отминете и удоволствието, формулирано като хидратираща маска на лице и тяло във вана “Jouvence”.
Българите имаме такава мъдрост: Бързата работа – срам за майстора. Казваме тези думи, защото една истинска спа почивка изисква поне седмица време. Защо ли? Защото удоволствието трябва да е пълно и затова ще добавим на какво още се насладихме. Изброяваме накратко, за да има време и за кулинарията: релаксираща гимнастика с йога елементи, масаж на проблемни зони, моделираща терапия, хидромасажна вана „Хармония и свежест“, шиатцу масаж на лице и глава, фитнес-кардиотренинг, фитотерапия… И още, и още… Всичко това, след консултация и препоръка на специалист. За да възстановите физическия си баланс. За да се заредите с позитивна енергия. А и да се научите да живеете по-здравословно.
Да повторим: терапии за лице, за тяло, масажи ви връщат с години назад, изграждат у вас самочувствие, изпълват ви с позитивна енергия, укрепват здравето ви… И ще ви кажем искрено – те са нещо като опиат, защото ще ви накарат отново да дойдете във „Фламинга гранд 5“. А в това няма нищо лошо. Напротив, удоволствието е взаимно.
Но какво е то спа почивка без хапване и пийване…  Нивото на кулинарията тук е звездно, та петзвездно. За всеки вкус има по нещо. Не, не по нещо, а в изобилие. Дори и за гостите, които са на специална диета. Впрочем, по ваше желание консултант може да ви изготви специално балансирано здравословно меню. Малко спа хотели могат да ви предложат равностоен туристически продукт като този на „Фламинго гранд 5“, а и как и защо да ви убеждаваме, след като лично можете да се насладите на божествената кухня в ресторантите на хотела, включително и на вип специалитетите. В баровете в хотелския комплекс можете да намерите, както се казва, и от птиче мляко…
„Фламинго гранд 5“ е и забележителен център за провеждане на конгреси, на конференции, на всякакви други мащабни наши и международни прояви. С пет климатизирани зали с най-съвременно оборудване разполага конгресният център и това го прави предпочитан дори от форуми на световно равнище.
Разбира се, стаята в един хотел е и твоят малък дом за определено време. Тук са се постарали да ви е удобно и уютно, а и да имате богат избор – мезонет, апартамент, луксозно или стандартно студио. Да ви е топло, свежо, чисто, а заедно с това и да имате великолепен изглед. А ако сте с деца, но пък искате за известно време да останете сами, нямате проблем, защото ще ви предложат анимация и дори гледачка.
Пик на старта в целогодишния туризъм ще бъде посрещането на Новата 2018 година. Предвидени са две огромни партита във „Фламинго гранд 5“ и най-новото петзвездно бижу на ваканционното селище – хотелския комплекс „Парадайс блу“, където това лято гостуваха спортисти от световна величина, видни политици, дейци на изкуството и културата, журналисти, чуждестранни делегации…
Тридневното новогодишно парти вече се разпродава. В празничната новогодишна вечеря има включено петстепенно сет меню, представено от шеф Йорданов. На 1 януари ви очаква още новогодишен брънч. За вас ще пеят фантастичните Тони Димитрова и Глория, очаква ви звездна забава с Д-2, водещи ще са братя Ранкови, тук ще бъде и DJ QUICKMIX. Подробностите ще намерите в сайта albena.bg и ще изберете удобната за вас оферта, за да прекарате едно незабравимо посрещане на Новата 2018 г. Даваме ви и телефон за връзка: 0700 12110
Българите казваме: Нова година – нов късмет!
Вашият късмет за 2018 година е на партито в хотел „Фламинго гранд 5“ или хотел „Парадайс блу“. Повярвайте ни и не бягайте от късмета си!
Екип на НДТ
Снимки: Светослав ПЕТКОВ











[image16]
 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕЛОГОДИШНИЯ ТУРИЗЪМ С „ФЛАМИНГО ГРАНД 5“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди