изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:02 EET
ЗАЛОВИХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАРКОПЛАСЬОРИ    
Ред и сигурностЧетирима участници в организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици, са задържани в рамките на проведена специализирана полицейска операция на територията на Варна. Действията са проведени на 5 ноември т.г. от служители на ГДБОП, колегите им от Варна и полицаи от ОДМВР-Варна.

Според събраните до момента данни, от октомври 2016 г. участниците пласирали на територията на града различни видове наркотици. По време на операцията по задържането им у тях и в претърсените 10 имота и 5 автомобила са намерени и иззети 170 г кокаин, 370 г хероин, 313 г марихуана, 42 000 лв. в различни валути, електронни везни и други доказателства за престъпната дейност на групата. Част от иззетите наркотични вещества били подготвени за продажба.
Специализираната прокуратура е повдигнала обвинения на четирима задържани. Задържан и обвинен по същото досъдебно производство е и мъж, чиято съпричастност към престъпната група се проверява. Всички обвинени по досъдебното производство са с криминални регистрации, част от тях са осъждани. С постановления на прокурор от Специализирана прокуратура, на петимата е наложено задържане до 72 часа.
Днес, 8 ноември 2017 г., в Специализирания наказателен съд ще бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за всеки от тях. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАРКОПЛАСЬОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди