изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:51 EEST
КРАЙ НА ЕДИН ЕМБЛЕМАТИЧЕН ДУЕТ! РУМЪНЕЦА ИЗРИТА ЕНЧЕВ ОТ ГРУПАТА С КРАТКО СЪОБЩЕНИЕ    
Новини Рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от групата. Музикантите обявиха края на дуото с кратко съобщение във Фейсбук, пише "Телеграф". "Скъпи приятели, с огромна болка ви съобщавам, че от вчера група Румънеца и Енчев спира да съществува и да осъществява музикална дейност. Благодаря на всички вас за подкрепата през изминалите 20 години", това се съобщава в публикацията на официалната им страница във Фейсбук.

Новината шокира голяма част от феновете им, които веднага попитаха какво се е случило и какъв е проблемът. Румънеца и Енчев създават заедно музика от 1996 година, а в последната една година са се отдали на организирането на фестивали на балканската култура. "Телеграф" потърси и двамата рапъри за коментар каква е причината за разпадането на дуото им. "Нямам никаква представа, че дуото приключва. От вас го научавам. Трябва да проверя. Нямам представа, ако Енчев нещо е написал и се отказва - групата ще се казва Румънеца", споделя през смях Адриан. Очевидно Енчев сам е взел решение да изрита половинката си. Един от почитателите им коментира, че се разделят сега, за да се съберат пак след 10 години, както обикновено правят световните банди. Двамата пускат хитове като "Пипни ме тук", "Шатрата", "Моята жена", а последният им албум "Слънцето и ти" излезе през 2012 година. В него участие взеха много гост-звезди, сред които Рачков, Пищова, "Бон-бон" и др. , писа вчера БЛИЦ.


 


Сходни връзки

КРАЙ НА ЕДИН ЕМБЛЕМАТИЧЕН ДУЕТ! РУМЪНЕЦА ИЗРИТА ЕНЧЕВ ОТ ГРУПАТА С КРАТКО СЪОБЩЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди