изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:30 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.11.2017


  • След 9 ноември, около 15:00 часа е получено съобщение за умишлено унищожени два броя прозорци и един брой входна врата на частен имот на територията на с. Септемврийци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.
  • На 9 ноември, около 15:30 часа е получено съобщение за унищожен един брой LCD телевизор в частен имот на територията на с. Победа, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието С.С. (19 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 9 ноември, около 11:50 часа на ЕЕН 112 е получено обаждане от мъжки глас, който подава сигнал, че на територията на училището в с. Оброчище има бомба. От проведени незабавни ОИМ и ПСД е установено, че сигнала е злоумишлен и неистински. Установена е самоличността на подаващия сигнала е малолетния К.И. (13 г.), ученик в с. Оброчище.  При последвалите беседи с малолетния извършител на деянието е установено, че същия е измислил подадения сигнал, като е използвал телефона на сестра му, без нейното знание и съгласие. Материалите по случая са докладвани на РП Балчик. По случая се извършва проверка по описа на РУ МВР Албена.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди