изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:23 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.11.2017



  • На 10 ноември, около 10:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Раковски, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входни врати, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба фризер, хладилник и готварска печка. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.
  • На 10 ноември, около 21:10 часа е получено съобщение за ПЗО на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. Установено е, че МПС е било оставено със запален двигател и отключен пред частен имот в град Тервел. От проведените ОИМ, служителите на РУ МВР Тервел установяват МПС самокатастрофирало в крайпътна канавка по пътя за с. Кочмар, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.
  • На 10 ноември, около 08:30 часа е получено съобщение за извършено ПЗО на лек автомобил „БМВ”, без регистрационни табели, паркиран в автокъща по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 10 ноември, около 18:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал пешеходец в с. Карапелит, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост блъска пресичащия пътното платно С.Я. (56 г.) от с. Ломница, обл. Добрич. Вследствие на ПТП пешеходеца е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на тазобедрена става, без опасност за живота. Водача на автомобила К.Д. (45 г.) от град Каварна е с отрицателна проба за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 10 ноември, около 10:40 часа по ул. „Климент Охридски” в град ДОбрич е извършена проверка на Г.А. (18 г.), Т.Д. (19 г.) и криминално проявените Д.П. (27 г.), и Д.Г. (25 г.), и четиримата от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 ноември, около 22:45 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения И.М. (29 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна
  • маса с тегло 1 грам, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 11 ноември, около 20:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, находящ се по ул. „Иван Вазов” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити с тегло около 30 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
  • На 11 ноември, около 15:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация, паркиран в района на град Балчик. Установено е, че чрез взлом на задна врата, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър, мобилен телефон и портфейл. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.
  • На 11 ноември, около 18:10 часа в град Добрич е извършена проверка на М.Ш. (21 г.). В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,9 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество метаамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 11 ноември, около 23:00 часа по ул. „Ал. Стамболийски” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат з употребата на кокаин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения А.А. (22 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 12 ноември, около 04:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,36 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.С. (27 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 12 ноември, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Крушари, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, отоплителна печка, около 1 м3 дърва за огрев и посуда. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
  • На 12 ноември, около 19:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, находящ се по ул. „Ген. Колев” в град Добрич. Установено е, че чрез отваряне на ПВЦ прозорец, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 318 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
  • На 12 ноември, около 07:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на каруца от частен имот на територията на с. Жегларци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.
  • На 12 ноември, около 21:30 часа по ул. „Осъм” в град Добрич е извършена проверка на Р.Б. (21 г.) и криминално проявените Г.Я. (30 г.), и М.С. (21 г.), и тримата от град Добрич.  В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1 грам, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 12 ноември, около 09:45 часа в с. Орляк, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели управляван от неправоспособния М.С. (44 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 12 ноември, около 22:05 часа по пътя от с. Орляк посока с. Зърнево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,13 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.Б. (55 г.) от с. Орляк. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Тервел.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди