изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:16 EEST
ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурност22-годишният А.А. от Добрич е задържан с полицейска мярка за 24 часа, след като бе засечен да шофира Мерцедеса си дрогиран. На 11 ноември, около 23.00 часа той бил спрян за проверка по ул. „Ал. Стамболийски”. Направеният тест за употреба на наркотични и упойващи вещества отчел положителен резултат з употребата на кокаин. А.А. е криминално проявен, уточняват от полицията.


Друг Мерцедес бил спрян за проверка на 12 ноември, около 04.00 часа в град Добрич. Дрегерът отчел наличието на 2,36 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.С., на 27 г., от Добрич.
С 2,31 промила алкохол пък 55-годишният В.Б., от село Орляк, седнал зад волана на Фолксваген, но по пътя от с. Орляк, в посока с. Зърнево, автопатрул го спрял и го проверил с дрегер. Пияният шофьор е задържан за 24 часа.
12 ноември, около 09.45 часа, в с. Орляк е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели, управляван от неправоспособния М.С. (44 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди