изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:35 EET
Деси Банова с къща за 3 млн. евро от Плевнелиев - само в "Жълтите новини"    
Светска клюкаДеси Банова е новата стопанка на луксозното имение на Росен Плевнелиев в съседна Гърция. Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще чества заедно и то за пръв път като семейство, съобщи светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".



За Коледните празници обаче влюбените ще се разделят, но за кратко. Росен и Деси са се разбрали да споделят Бъдни вечер с бившите си половинки и децата им от тях, та поне на най-семейния празник хлапетата да са и с двамата си родители. Банова има дъщеря от доскорошния си мъж Ивайло, а Плевнелиев - две момичета от Юлияна, с която са в процедура на развод. 

След Коледа Деси и Росен имали намерение да се отправят към съседна Гърция, където само двамата да се отдадат на чувства и романтика в имението на бившия първи в държавата. Палатът на Плевнелиев се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики.

През лятото, когато циклонът "Медуза" връхлетя комшиите, се чу, че хасиендата, оценявана на 3 милиона евро, е претърпяла тежки поражения от гръмотевичните бури и градушките.

Застрахователите обаче вече са възстановили щетите и занапред вместо с бившата първа дама Юлияна, имението ще посреща нейната наследничка - синоптичката Банова.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

Деси Банова с къща за 3 млн. евро от Плевнелиев - само в "Жълтите новини" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди