изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:07 EEST
БСП с железен бойкот: Няма кворум в парламента!    
ПарламентОчаквано или не, депутатите не успяха да съберат кворум за днешния парламент. Опитите ще продължат в 09:30, когато депутатите отново ще се опитат да се съберат за заседание. Цялата парламентарна група на БСП отсъства от залата. Те предупредиха, че няма да присъстват след вчерашното изгонване на Корнелия Нинова от председателя на парламента Димитър Главчев.

Тя е лишена от правото си да присъства на едно заседание и цялата социалистическа партия я последва. Минути след скандала в пленарната зала на извънреден брифинг в кулоарите депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в днешното заседание в знак на солидарност с Нинова. Те поискаха и оставката на председателя на парламента Димитър Главчев с мотив, че нарушавал свободата на словото.

https://www.blitz.bg
Очаквано или не, депутатите не успяха да съберат кворум за днешния парламент. Опитите ще продължат в 09:30, когато депутатите отново ще се опитат да се съберат за заседание. Цялата парламентарна група на БСП отсъства от залата. Те предупредиха, че няма да присъстват след вчерашното изгонване на Корнелия Нинова от председателя на парламента Димитър Главчев. Тя е лишена от правото си да присъства на едно заседание и цялата социалистическа партия я последва. Минути след скандала в пленарната зала на извънреден брифинг в кулоарите депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в днешното заседание в знак на солидарност с Нинова. Те поискаха и оставката на председателя на парламента Димитър Главчев с мотив, че нарушавал свободата на словото.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/bsp-s-zhelezen-boykot-nyama-kvorum-v-parlamenta_news558178.html
 


Сходни връзки

БСП с железен бойкот: Няма кворум в парламента! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди