изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:16 EEST
ДОБРИЧКИ СТУДЕНТ ИЗВЪРШИЛ ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ ВЪВ ВАРНА; ПЛОДОВО-МЛЕЧНИ ПАРТИТА ОРГАНИЗИРА РИОКОЗ    
Новини21-годишен студент от Добрич с инициали Н. Т., извършил въоръжен грабеж във Варна, е задържан от органите на реда, съобщава сайтът на областна дирекция "Полиция" в морската столица. Грабежът е осъществен на 26 юни т. г. Тогава младежът проникнал в магазин за хранителни стоки по ул. „Проф. Державин" и след заплаха с пистолет задигнал 50 лева.

До момента добричлията не е осъждан. Задържан е за 24 часа. Установено е, че при извършване на престъплението студентът използвал газов пистолет. Материалите по случая са докладвани на прокурор.

************************************
Плодово-млечни партита организира РИОКОЗ за възрастните хора в Добрич.  Те са по проект "Пълноценно се храним, дълго живеем", по който специалистите от дирекция "Опазване на общественото здраве“ работят от октомври. Проектът се финансира от Министерството на здравеопазването. На 22 ноември такова парти ще се проведе в Дома за стари хора. Дни преди това - в понеделник, представители на РИОКОЗ ще проведат беседа в дома, ще измерят кръвното на възрастните хора. Домуващите пък ще им отправят музикален поздрав. По време на плодово-млечното парти те ще похапнат банани, мандарини, ябълки, кашкавал и други млечни продукти, закупени със средства по проекта.
Провеждането на плодово-млечните партита в пенсионерските клубове в Добрич вече е започнало. Такова ще има и в Домашен социален патронаж.
НДТ 16 ноември 2007 г.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ СТУДЕНТ ИЗВЪРШИЛ ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ ВЪВ ВАРНА; ПЛОДОВО-МЛЕЧНИ ПАРТИТА ОРГАНИЗИРА РИОКОЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди