изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:01 EEST
БСП НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА ДО ОСТАВКАТА НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ШЕФ ГЛАВЧЕВ    
Парламент "Днес ще поискаме среща с всички европейски посланици. Вчера беше изключително важен ден и вие не разбрахте, но вчера Вигенин трябваше да внесе общо послание за приоритетите в председателството ни. Поели сме ангажимент пред парламента, хората и председателството да търсим съгласие и отговори по всички теми." Това заяви преди броени минути на брифинг в парламента Корнелия Нинова.

"Преди това да се случи председателят на парламента изгони лидерът на най-голямата опозиционна партия. ГЕРБ създават политическо напрежение. На срещата с посланиците ще представим приоритетите на БСП за България и виждането ни за ЕС. Грубо се нарушават принципите на правовата държава, потъпква се демокрацията и ценностите за свобода на словото. Напускаме до оставката на Главчев и ще участваме в три заседания – гласуването на оставката, обсъждането на бюджета и вотът на недоверие. Ще си платим глобите за отсъствията и никой от БСП няма да присъства на други заседания освен изброените. През останалото време отиваме в районите и започваме разговори с гражданите по важни за тях въпроси", заключи категорично Нинова.

https://www.blitz.bg
"Днес ще поискаме среща с всички европейски посланици. Вчера беше изключително важен ден и вие не разбрахте, но вчера Вигенин трябваше да внесе общо послание за приоритетите в председателството ни. Поели сме ангажимент пред парламента, хората и председателството да търсим съгласие и отговори по всички теми." Това заяви преди броени минути на брифинг в парламента Корнелия Нинова. "Преди това да се случи председателят на парламента изгони лидерът на най-голямата опозиционна партия. ГЕРБ създават политическо напрежение. На срещата с посланиците ще представим приоритетите на БСП за България и виждането ни за ЕС. Грубо се нарушават принципите на правовата държава, потъпква се демокрацията и ценностите за свобода на словото. Напускаме до оставката на Главчев и ще участваме в три заседания – гласуването на оставката, обсъждането на бюджета и вотът на недоверие. Ще си платим глобите за отсъствията и никой от БСП няма да присъства на други заседания освен изброените. През останалото време отиваме в районите и започваме разговори с гражданите по важни за тях въпроси", заключи категорично Нинова.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/ot-poslednite-minuti-ninova-obyavi-bsp-priklyuchi-s-parlamenta-shche-se-vrnem-tuk-samo-3-pti_news558211.html
 


Сходни връзки

БСП НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА ДО ОСТАВКАТА НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ШЕФ ГЛАВЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди