изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:19 EET
64-ГОДИШЕН МЪЖ ЗАСТРЕЛЯ ПРИ СПОР 72-ГОДИШЕН В СЕЛО СМОЛНИЦА    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ



  • На 15 ноември, около 14:25 часа е получено съобщение за извършен грабеж от офис помещение по бул. „Добруджа” в град Добрич. Установено е, че около 14:15 аса в офиса влиза мъж, който чрез използване на сила успява да отнеме от владението на 23-годишна жена сумата от 9 лева. Жената е приета в МБАЛ Добрич с комоцио, без опасност за живота. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 15 ноември, около 17:20 часа по ул. „Отец Паисий” в град Добрич е задържан криминално проявения Т.Х. (32 г.) от с. Победа, обл. Добрич. Същия чрез преследване и използване на груба сила е направил опит да отнеме мобилен телефон от владението на 13-годишно момче. По случая  е образувано бързо полицейско производство.
  • След проведени ОИМ и ПСД е задържан Д.Х. (24 г.) от с. Кочмар, обл. Добрич. Съшия е извършител на ПЗО на лек автомобил „Фолксваген” на 10 ноември т.г. МПС бе установено катастрофирало на същата дата в крайпътна канавка по пътя за с. Кочмар. Работата по случая продължава.
  • На 13 ноември,  около 19:45 часа е получено съобщение за прострелян мъж в частен имот на територията на с. Смолница, обл. Добрич. На място е установено, че след възникнал спор, който е прераснал в саморазправа И.А. (64 г.) от с. Смолница произвежда изстрел с малокалибрено дълго оръжие, вследствие на    който на място почива 72-годишен мъж от същото село. При извършените ПСД в жилището на извършителя са установени и иззети по надлежния ред 34 броя патрони с калибър 22. С прокурорска мярка задържането на извършителя е удължено на 72 часа. Предстои внасянето на искане за мярка за неотклонение задържане под стража на извършителя на деянието. Продължават процесулано следствените действия за изясняване на случая.

  • Загиналият се казва Марин Янакиев, съобщи Дарик. радио - Добрич. Той е жител на Смолница и дълги години е бил главен счетоводител на земеделска кооперация. 
 


Сходни връзки

64-ГОДИШЕН МЪЖ ЗАСТРЕЛЯ ПРИ СПОР 72-ГОДИШЕН В СЕЛО СМОЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди