изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:04 EEST
ЗАДЪРЖАХА ПОД СТРАЖА МЪЖ, ОБВИНЕН ЗА УБИЙСТВО В СЕЛО СМОЛНИЦА    
Ред и сигурностОкръжен съд - Добрич взе мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо 64-годишния Ис. А. от село Смолница, обвинен за убийството на свой съселянин. Тежкото умишлено престъпление е извършено във вечерните часове на 13 ноември т.г. в село Смолница с преправена въздушна пушка.


От събраните към този момент доказателства става ясно, че пострадалият и обвиняемият са били в добри междусъседски отношения. Въпросната вечер двамата, заедно с още един мъж,  се черпели в дома на друг техен съселянин. В един момент между обвиняемия и потърпевшия възникнал спор, който прераснал в сборичкване. Те паднали на земята, като пострадалият започнал да налага 64-годишния Ис. А. с юмруци в лицето. Другите двама техни съседи започнали да ги разтървават, когато забелязали кръв по лицето на обвиняемия. Непосредствено след това той си тръгнал, но впоследствие се върнал с преправената си въздушна пушка, възпроизвел един изстрел в тялото на потърпевшия и отново напуснал къщата. За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112, но смъртта на простреляния настъпила преди идването на полицейските и медицински екипи.
Окръжният съд наложи на обвиняемия най-тежката мярка за процесуална принуда, след като прецени, че са налице достатъчно данни за неговата съпричастност към извършеното деяние и  че има опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление.
Постановеният съдебен акт подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Варна, в тридневен срок.

Емилия Укова
Връзки с обществеността

 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ПОД СТРАЖА МЪЖ, ОБВИНЕН ЗА УБИЙСТВО В СЕЛО СМОЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди