изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:06 EET
Почина легендарен китарист и основател на AC/DC    
По света Един от основателите на AC/DC и основна фигура в световната рокендрол история Малълм Йънг е починал на 64-годишна възраст. Скръбната вест съобщиха от групата в социалната мрежа Facebook, съобщават световните осведомителни агенции. "С дълбока скръб съобщаваме, че Малълм Йънг е починал. Той, заедно с Ангъс Йънг, беше основател на AC/DC.

С огромна отдаденост той беше двигателят на тази група. Като китарист, текстописец и визионер той беше перфекционист и уникален човек.Той беше добър в това, което прави и го правеше точно както искаше. Лоялността към феновете му беше несравнима. Като негов брат ми е трудно да опиша с думи какво значеше за мен той в моя живот, връзката, която имахме, беше специална и уникална. Оставя зад себе си огромно наследство, което ще живее завинаги. Малъклм, добра работа". Той е починал в дома си, заобиколен от семейството си, става ясно от съобщението. Малкълм Йънг имаше здравословни проблеми от няколко години, като през 2014 г. той спря с музиката и започна активно лечение. Здравословни неволи покосиха групата отново през 2016 г., когато вокалистът Брайън Джонсън разказа, че има сериозни проблеми със слуха и трудно ще продължи да излиза на сцената.

https://www.blitz.bg

Tribute To Malcolm Young - AC/DC (2014)



 


Сходни връзки

Почина легендарен китарист и основател на AC/DC | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди