изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:28 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 20.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 20.11.2017


  •     На 17 ноември, около 08:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на 9 000 броя посадъчен материал лавандула от земеделска нива, находяща се в землището на с. Змеево, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.
  •     На 17 ноември, около 11:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на 12 000 броя посадъчен материал лавандула от земеделска нива, находяща се в землището на с. Петлешково, бол. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево
  •     На 17 ноември, около 10:30 часа в с. Спасово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” без регистрационни табели. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила Б.Я. (28 г.) от с. Спасово е неправоспособен и не притежава СУМПС. По случая е образувано бързо полицейско производствo
  •     След проведени ОИМ и ПСД във връзка със серия взломни кражби от МПС е установен и задържан криминално проявения и осъждан С.Д. (27 г.) от с. Победа, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че задържания е извършител на:
  •     Кражба на мъжка чанта с намиращите се в нея лични документи, лични вещи, сумата от 200 лева и 160 евро чрез взлом на прозорец на лек автомобил „Фолксваген” извършена на 6 ноември в град Добрич. Извършителя чрез използване на дебитни карти, успява да изтегли и сумата от 420 лева от АТМ устройства в град Добрич.
  •     Кражба на дамска чанта с намиращите се в нея лични документи и вещи, два броя мобилни телефона и сумата от 2 900 лева от лек автомобил „Мерцедес”, извършена на 8 ноември в град Добрич.
  •     Кражба на мъжка чантичка с намиращите се в нея служебни документи, лични вещи и  сумата от 50 лева чрез взлом на предно стъкло на лек автомобил „Опел”, извършена на 6 ноември в град Добрич.
  •     С постановление на ОП Добрич, мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич
  •     След проведени ОИМ и ПСД е установен и задържан криминално проявения Г.Ч. (25 г.) от град Велико Търново. В хода на работа е установено, че същия е извършител кражба на чанта от хотелска стая в к.к. Албена с намиращите се в нея фотоапарат, обектив, и принадлежности, извършена на 16 септември т.г. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Албена.
  •     На 18 ноември, около 02:20 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран по ул. „Цар Борис I” в град Тервел. Огъня е потушен от служители на РС ПБЗН Тервел. Вследствие на огъня е изгоряла предната част на МПС. Причините са възникването на инцидента се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 18 ноември, около 12:35 часа в с. Малина, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от А.Б. (56 г.) от с. Василево, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен, не притежава СУМПС и управлява след наложено му административно наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  •  На 18 ноември, около 22:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с временни регистрационни табели, управляван от криминално проявения Е.С. (33 г.) от град Добрич. От извършената проверка е установено, че водача на автомобила е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 ноември, около 06:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Александрия, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 1 100 лева, и два броя законно притежавани ловни оръжия. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 19 ноември, около 17:25 часа в района на ж.к. „Дружба”в  град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,18 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Р.Р. (43 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 19 ноември, около 22:00 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,60 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения М.П. (45 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 17 ноември след проведени ОИМ и ПСД от служители на ОД МВР Добрич са установени и задържани Д.И. (24 г.), Л.С. (36 г.) и Е.М. (48 г.), и тримата от град Добрич. В хода на работа в извършителите, в лек автомобил и частен имот ползван от Е.М. са установени общо 21 000 къса цигари без акцизен бандерол от марките “Gold Mount”,  “Compliment blue” и “Cosmopolitan”. Работата по случая продължава по описа на Сектор „ПИП”при ОД МВР Добрич
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 20.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди