изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 НОЕМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Може да се отдадете на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
ТЕЛЕЦ - Чувствате, че нищо не е в състояние да ви изненада днес. Със самообладание и решителност ще се справите с онова, което се изисква от вас. Бъдете реалисти.
БЛИЗНАЦИ - Подходящо време за професионални планове, особено ако се свързани с въвеждането на нещо ново. Бъдете по-предприемчиви и можете да се надявате на успех.

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

РАК - Днес на работното си място ще бъдете в стихията си. Всестранно проявявате способностите си и получавате одобрението на всички. Мнозина от вас ще имат възможност да подобрят финансовото си състояние.
ЛЪВ - Очаква ви приятен ден. Не си поставяйте прекалено високи цели обаче, за да не останете разочаровани. Пред вас се откриват нови перспективи, опитайте се да ги използвате максимално.
ДЕВА - Периода се очертава като много добър за вас. Неочаквани приходи ще ви позволят най-после да си вземете глътка въздух. Приятни новини ще разведрят атмосферата.



ВЕЗНИ - Само вие самите може да разнообразите деня си, защото събитията, които предстоят, едва ли ще ви се сторят интригуващи. Работата не ви предлага сериозни предизвикателства.
СКОРПИОН - Възползвайте се от всяка свободна минута, за да си починете. Очертава се напрегнат и изморителен ден. Пестете силите си и се заемайте само с най-неотложното.
СТРЕЛЕЦ - Днес с лекота ще осъществите своя идея, върху която работите от много дни насам. Ако се наложи не се колебайте да рискувате, шансът е на ваша страна.

Каква зла жена си, според зодията

КОЗИРОГ - Възможно е да ви измъчват неразбирателствата в семейството. Днес ще ви се отдаде чудесна възможност да ги разрешите. Проявете търпение и отстъпете в конфликтна ситуация.
ВОДОЛЕЙ - Денят ви няма да е от най-спокойните и ще бъде добре, ко днес бъдете малко по-отстъпчиви. Изслушвайте опонентите си преди да се нахвърлите върху тях.
РИБИ - Един динамичен ден, а за тези от вас, които работят в деловата сфера, денят е доста обещаващ. С малко повече съобразителност и настойчивост ще успеете да постигнете нещо наистина значимо.

Journey - Separate Ways (Worlds Apart) cover by Sershen&Zaritskaya feat. Kim and Shturmak





 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди