изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:16 EEST
ЧЕТИРИМА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ ПРИ КАТАСТРОФА; МАЙКА НА ШЕСТ ДЕЦА ПОСРЕЩНА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН БЕЗ ТОК И ВОДА    
НовиниНа 23 ноември 2007 година, около 04.20 часа, по главен път гр. Добрич - гр. Тервел, обл. Добрич, в района на разклона за с.Подслон, общ. Добричка, възниква тежко пътно - транспортно произшествие, при което лек автомобил "Фолксваген Джета", след като напуска платното за движение  се удря в крайпътно дърво и се самозапалва. В резултат на тежкия пътен инцидент  на място са загинали , пътуващите в лекият автомобил четири лица.

ДНК анализ ще потвърждава самоличността им. По оперативни данни на полицията, загиналите са Ивайло Жеков на 26 години, Любомир Тодоров - на 29, 34-годишната Любка Пенчева и четири години по-възрастната от нея Звезда Миткова. Колата е била собственост на Ивайло. Четиримата работели в "Пластхим"-Тервел. Смяната им свършвала в 22 часа. Има информация, че четиримата колеги след завършване на смяната отишли да се почерпят в заведение в Тервел. Напуснали го към 0,30 часа вчера. След това потеглили за Добрич, където са били в дискотека.
*******************
В отчаянието си, в деня, когато навърши 36 години Даниела Иванова се качи, заедно с други живеещи в бившето студентско общежитие в Добрич, на покрива на осеметажната сграда, за да изрази своя граждански протест и да търси съдействие от властите. Даниела и съпругът й Ивелин Иванов имат шест деца - 15 години, на 13, на 11, на 6, на 4, а най-малкият Божидар вчера навърши година и три месеца. Петте по-големи деца спят на едно легло. От общината им отказали квартира, тъй като не били живяли достатъчно дълго в Добрич, а и личната карта на Даниела била издадена в Ген. Тошево.
НДТ - 23 НОЕМВРИ 2007 Г.


 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ ПРИ КАТАСТРОФА; МАЙКА НА ШЕСТ ДЕЦА ПОСРЕЩНА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН БЕЗ ТОК И ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди