изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:29 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 23.11.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 23.11.2017



  • На 22 ноември, около 07:25 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Тервел. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, компютърна конфигурация и домашно имущество. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 22 ноември, около 07:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Добрич посока с. Методиево. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация губи контрол над автомобила, поднася се, удря се в крайпътно дърво и се преобръща извън пътното платно. Вследствие на инцидента е пострадал 58-годишния водач на МПС, който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • На 22 ноември, около 20:20 часа по ул. „Армейска” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,01 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Т. (57 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 22 ноември, около 21:20 часа по ул. „Калина” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1,0 грам, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Г.Г. (21 г.) от с. Карапелит и Ж.А. (20 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 октомври е получено съобщение за извършена кражба на 3 метра ел проводник със сечение 5х185 кв. мм от петролна база на територията на град Тервел. От проведените ОИМ и ПСД са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани криминално проявените и осъждани С.Н. (26 г.) о Д.С. (28 г.), и двамата от град Тервел. Работата по установяване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.
  • На 22 ноември, около 14:30 часа е получено съобщение за сбиване между двама мъже в  района на Съдебна палата на град Добрич. Служители на ГД „О” град Добрич успяват да прекратят конфликта и задържат мъжете. Установено е, че скандала е възникнал между криминално проявените Б.А. (30 г.) от с. Полк. Иваново, обл. Добрич и В.Н. (58 г.) от град Добрич. С джобен нож, Б.А. нанася порезни рани на В.Н., който след преглед в ЦСМП е освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 23.11.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди