изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:51 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



  • РОЖДЕНИК ВЧЕРА беше известният добрички фотограф Михаил Филев. Здраве и безценни мигове, запечатани от неговия фотообектив за историята, желаем ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс и от сърце на началника на Отделението по ортопедия в добричката болница д-р Митко Георгиев, който празнува в неделя. Да се радва на здраве, на благодарни пациенти, на щастие с прекрасната си съпруга… да има много поводи за гордост с порасналите си синове и много поводи за истинско щастие с прекрасните си внуци – са само част от хилядите благопожелания, които ние от По-добрия вестник отправяме към рожденика, когото смятаме и за свой приятел! 
  • РОЖДЕНИК в неделя е Тошко Тодоров – зам.-директор на Сметната палата на Република България. Много успехи желаем на доказалия се професионалист. А човекът Тошко Тодоров - нека не се отърве от здраве, от обич в семейството, от лудориите на двамата си мънички синове -близнаци и от много поводи за гордост с порасналите си момчета. Нека продължи да подава ръка на добри каузи и нека от столицата помага на родната Добруджа!  
  • ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички, които носят прекрасните имена Екатерина и Катя. Да са здрави и да имат безброй поводи за щастие желаем на познатите и непознати именнички! А на три от тях - добротворки от дамски клуб „Майчина грижа“ – Катя Алексиева, Екатерина Димова и Катя Петкова, специално наричаме – в живота им да царят Добро и Светлина!

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди