изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:39 EEST
ЗАПОЧНА ПРИЕМАНЕТО НА ПРОЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА „СПОРТ ЗА ДЕЦАТА В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ“    
СпортИ тази година спортните клубове в Добрич могат да участват в Програмата на ММС „Спорт за децата в свободното време”.
Министърът на младежта и спорта утвърди със Заповед № РД-09-624/10.11.2017 г. програма на ММС „Спорт за децата в свободното време” за 2018 г. Програмата е разработена в съответствие с целта и основните задачи на Националната стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта в Република България 2012-2022 г. и Програмата за управление на правителството на Република България за периода 2017-2021 г.


Основна цел на Програмата е създаване на условия и възможности за практикуване на спорт от деца в свободното им време с оглед подобряване на тяхното здраве, физическа дееспособност и спортно развитие.
Предоставя се възможност на спортните клубове и техните треньори да провеждат не по-малко от 6 месеца безплатни спортни занимания по предпочитан от децата спорт – 2 или 3 пъти седмично, както и за селекция на талантливи деца.

Информираме Ви, че крайният срок за кандидатстване с проекти по Програмата е 17:30 ч. на 01 декември 2017 г. За дата на подаване се счита датата на входящия номер на проекта, получен при постъпването му в деловодството на ММС, независимо от начина на подаване – директно в деловодство, чрез куриер или по поща.

Образците на документи за кандидатстване и отчитане за 2018 г. са публикувани на Интернет страницата на ММС, секция „Програми”, програма „Спорт за децата в свободното време” 2018 г.



 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПРИЕМАНЕТО НА ПРОЕКТИ ПО ПРОГРАМАТА „СПОРТ ЗА ДЕЦАТА В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди