изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:41 EET
РАЙОНЕН СЪД - ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО ОБЯВЯВА 24 НОЕМВРИ ЗА ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ    
Ред и сигурностРайонен съд - Генерал Тошево организира „Ден на отворените врати”, който ще се проведе на 24 ноември - петък, от 10.00 часа. Инициативата е част от кампанията на Висшия съдебен съвет за провеждане на „Дни на отворените врати в органите на съдебната власт“ и има за цел да допринесе за повишаване на правната култура на младите хора, както и за повишаване на доверието на гражданите в съдебната система.


В рамките на събитието е предвиден информационен тур за ученици от деветите класове на  СУ„Н.Й.Вапцаров” и ПГЗ„Т.Рачински” в Генерал Тошево. Младежите ще имат възможност да разгледат различните служби, деловодства и регистратурата на съда.
Пред учениците ще бъде изнесена и лекция на тема „Децата и компютърните престъпления”, подготвена от инж. Димо Водкаджиев, системен администратор в Районен съд - Генерал Тошево.
В Деня на отворени врати ще бъдат обявени и победителите в организирания от съда конкурс за есе на тема „Интернет - опасен или полезен за израстването и възпитанието на младежите”, като авторите на най-добрите творби ще получат награди.
Отправена е покана към всички граждани и към представителите на медиите да посетят Районния съд в деня на инициативата.


 


Сходни връзки

РАЙОНЕН СЪД - ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО ОБЯВЯВА 24 НОЕМВРИ ЗА ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди