изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:02 EEST
Mercedes въвеждат нова услуга (ВИДЕО)    
По света Mercedes-Benz разви система, с която да ти изпраща съобщения на смартфона, ако някой ти удари колата, докато стои паркирана, както и ако някой се опита да я открадне, след като си я напуснал. Технологията се контролира чрез приложение и ще бъде достъпна във всичките нови модели на Mercedes от следващата година.

Системата ще се активира веднага след като заключите колата и ще сигнализира при нечий опит за влизане в нея. Системата използва и камерите в автомобилите, със снимките от които ще може да докажете коя кола ви е ударила и полицията да намери собственика й. Компанията също така разви услуга, наречена Ask Mercedes, чрез коята ще може да питате директно Mercedes как да използвате различните високотехнологични устройства в автомобила. И тази система ще бъде представена официално догодина, като първите месеци след въвеждането й ще бъде достъпна единствено на английски език.

https://www.blitz.bg

Mercedes-Benz разви система, с която да ти изпраща съобщения на смартфона, ако някой ти удари колата, докато стои паркирана, както и ако някой се опита да я открадне, след като си я напуснал. Технологията се контролира чрез приложение и ще бъде достъпна във всичките нови модели на Mercedes от следващата година. Системата ще се активира веднага след като заключите колата и ще сигнализира при нечий опит за влизане в нея. Системата използва и камерите в автомобилите, със снимките от които ще може да докажете коя кола ви е ударила и полицията да намери собственика й. Компанията също така разви услуга, наречена Ask Mercedes, чрез коята ще може да питате директно Mercedes как да използвате различните високотехнологични устройства в автомобила. И тази система ще бъде представена официално догодина, като първите месеци след въвеждането й ще бъде достъпна единствено на английски език.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/blits-tv/mercedes-vvezhdat-nova-usluga-video_news560133.html
 


Сходни връзки

Mercedes въвеждат нова услуга (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди